Η Ελλάδα έφτασε τα εννέα μετάλλια στους Ευρωπαϊκούς αγώνες της Πολωνίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 12:15 Η Ελλάδα έφτασε τα εννέα μετάλλια στους Ευρωπαϊκούς αγώνες της Πολωνίας

Η Ελλάδα χάρη στο χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου στα άλμα εις μήκος και το χάλκινο μετάλλιο του Κωνσταντίνου Χαμαλίδη στο Τάε Κβον Ντο, έφτασε τις εννέα κατακτήσεις στους Ευρωπαϊκούς αγώνες που διεξάγονται στην Πολωνία.

Η ελληνική αποστολή αριθμεί ένα χρυσό, τρία ασημένια και πέντε χάλκινα, μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης ημέρας το Σάββατο 24/06.

Ο Μίλτος Τεντόγλου «πέταξε» στα 8.34 μέτρα στο άλμα εις μήκος, σημειώνοντας την κορυφαία επίδοση της Ευρώπης φέτος, χαρίζοντας με αυτό τον τρόπο στην Ελλάδα το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στους αγώνες.

Το δεύτερο μετάλλιο της ημέρας, ήρθε από το Τάε Κβον Ντο και τον Κωνσταντίνο Χαμαλίδη, ο οποίος στα ρεπεσάζ των -68κ. σημείωσε δύο νίκες (2-1 τον Ελβετό Βάρικ Γκαλάν, 2-1 τον Κροάτη, Λέον Γκλάσμοβιτ) με αποτέλεσμα να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση