«Ο Ντίνος Μαυροπάνος στη λίστα της Γιουβέντους» γράφει η Gazzeta dello Sport

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 14:09 «Ο Ντίνος Μαυροπάνος στη λίστα της Γιουβέντους» γράφει η Gazzeta dello Sport

Ο Ντίνος Μαυροπάνος βλέπει για μια ακόμα φορά το όνομα του να αναφέρεται σε μετεγγραφικά σενάρια. Αυτή τη φορά, η Γιουβέντους είναι η ομάδα που εμφανίζεται να ενδιαφέρεται για τον Έλληνα αμυντικό.

Την περίπτωση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου, εξετάζει η Γιουβέντους, σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της έγκριτης ιταλικής εφημερίδας, ο νέος τεχνικός διευθυντής της “βέκια σινιόρα”, Κριστιάνο Τζουντόλι, ενδέχεται να κάνει κίνηση για να αποκτήσει τον Έλληνα αμυντικό από την Στουγκάρδη.

«Στην Γιουβέντους έχουν ανοιχτές τις κεραίες τους για ένα αμυντικό. Ο Τζουντόλι σκέφτεται και την περίπτωση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου, του 25χρονου αμυντικού της Στουτγκάρδης. Το συμβόλαιό του Έλληνα πρώην άσου της Άρσεναλ ολοκληρώνεται το 2025 και μπορεί να φύγει από την Bundesliga για περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ», λέει μεταξύ άλλων το… επίμαχο δημοσίευμα.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός μέτρησε 34 συμμετοχές με τρία γκολ και μία ασίστ με τη φανέλα των Σουηβών τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα υπήρξε δημοσίευμα που έβαζε τον Έλληνα διεθνή σέντερ μπακ στο “στόχαστρο” της Νότιγχαμ Φόρεστ.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση