Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με τον Τιν Γεντβάι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 10:44 Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με τον Τιν Γεντβάι

Ο Παναθηναϊκός έφθασε σε συμφωνία με τον Τιν Γεντβάι και απομένουν πλέον οι λεπτομέρειες για να αποτελέσει ο Κροάτης αμυντικός το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Μετά την αποχώρηση των Σάρλια και Πούγγουρα, ο Παναθηναϊκός “καιγόταν” για την απόκτηση αμυντικού ενόψει και των προκριματικών του Champions League, με αποτέλεσμα να καταλήξει στον Γεβντάι.

Ο 27χρονος έκανε το “όνομά” του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν στη Γερμανία και αποτέλεσε βασικό κεντρικό αμυντικό της Εθνικής Κροατίας, αλλά κάποιοι τραυματισμοί τον άφησαν πίσω. Πέρυσι αγωνίστηκε έτσι στη Λοκομοτίβ Μόσχας και την Αλ Αΐν, με τον Παναθηναϊκό να τον αποκτά με μετεγγραφή από τους Ρώσους. Ο Γεβντάι αναμένεται μάλιστα σήμερα στην Ελλάδα, για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει στους “πράσινους”.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση