Μπράγκα – Παναθηναϊκός: Mε σκοπό να συνεχίσει το σερί προκρίσεων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 10:39 Μπράγκα – Παναθηναϊκός: Mε σκοπό να συνεχίσει το σερί προκρίσεων

Η Μπράγκα φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (22:00 MEGA, CosmoteSports 2HD) στο πλαίσιο των playoffs του Champions League, με το «τριφύλλι» να θέλει να πάρει σκορ πρόκρισης στην Πορτογαλία, προκειμένου να προκριθεί στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός μετά της προκρίσεις απέναντι σε Ντνίπρο και Μαρσέιγ, επιθυμεί να… τριτώσει το καλό και να περάσει και το εμπόδιο της Μπράγκα.

Οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στην Πορτογαλία για να πάρουν τη νίκη απέναντι σε μια αντίπαλο που σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί φόβητρο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην έχει ιδιαίτερα προβλήματα.

Άλλωστε στην αποστολή βρίσκεται ξανά ο Μπαρτ Σένκεφελντ, όπως και το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Γουίλιαν Αράο.

Προβάδισμα για την αρχική ενδεκάδα έχουν οι Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Βιλένα, Τζούριτσιτς και Μαντσίνι, με τον Γιοβάνοβιτς να έχει μυαλό του δυο ερωτήματα και συγκεκριμένα εάν θα δώσει φανέλα βασικού στον Φώτη Ιωαννίδη αντί του Σπόραρ, αλλά και τον ποιόν εκ των Παλάσιος – Μπερνάρ θα επιλέξει για το δεξί άκρο της επίθεσης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού απαρτίζεται από τους:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Ρουμπέν, Αράο, Βιλένα, Τσέριν, Μπερνάρ, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Αϊτόρ, Σπόραρ και Ιωαννίδης.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε από την UEFA ο elite Φέλιξ Τσβάιερ από τη Γερμανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Στέφαν Λουπ, Ρόμπερτ Κέμπτερ και 4ο τον Γερμανό Ντάνιελ Σλάγκερ.

Στο VAR θα είναι ο Κρίστιαν Ντίγκερτ (Γερμανία), ενώ AVAR ο Μπέντζαμιν Μπραντ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση