Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπρωξε θαυμαστή που θέλησε να βγάλει φωτογραφία μαζί του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 10:56 Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπρωξε θαυμαστή που θέλησε να βγάλει φωτογραφία μαζί του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το τέλος της αναμέτρησης της Αλ Νασρ απέναντι στην Σαμπάμπ Αλ Αχλί, παρά το γεγονός πως η ομάδα του κέρδισε, δεν θέλησε να βγάλει φωτογραφία με ένα θαυμαστή του που τον περίμενε, με την συγκεκριμένη σκηνή να κάνει τον γύρω του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ στην αναμέτρηση, με τον ίδιο μάλιστα να εκφράζει παράπονα στον διαιτητή του αγώνα για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε δυο περιπτώσεις.

Kάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο Πορτογάλος να αποχωρήσει από τον αγώνα με αρκετά νεύρα και μάλιστα προέβη σε μια άσχημη κίνηση, καθώς απώθησε ένα θαυμαστή του που τον περίμενε για να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία, με την συγκεκριμένη εικόνα να έχει κάνει τον γύρω του διαδικτύου.

Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχωρεί από παιχνίδι της Αλ Νασρ με αρκετά νεύρα, αφού κατά το διάστημα της παρουσίας του στην Σαουδική Αραβία έχει υποπέσει αρκετές φορές σε… σφάλματα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση