«Η Πάρμα απέκτησε τον 17χρονο Παρασκευά Πλειώνη από τον Ολυμπιακό» γράφουν στην Ιταλία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 18:03 «Η Πάρμα απέκτησε τον 17χρονο Παρασκευά Πλειώνη από τον Ολυμπιακό» γράφουν στην Ιταλία

Από τις ακαδημίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Παρασκευάς Πλειώνης θα συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική Πάρμα, αφού οι δύο ομάδες συμφώνησαν για τη μετεγγραφή του.

Σύμφωνα με το «Tuttomercatoweb.com», ο Πλειώνης αποκτήθηκε από την Πάρμα και θα ενισχύσει σε πρώτη φάση την “πριμαβέρα” του συλλόγου, ως μία επένδυση για το μέλλον της ομάδας.

Ο πρώην πια αμυντικός του Ολυμπιακού θα βρει στην ομάδα και έναν ακόμη Έλληνα, τον Βασίλη Ζαγαρίτη, ο οποίος είναι πάντως πιθανό να αποχωρήσει από τους “παρμέντσι”, με κάποια δημοσιεύματα μάλιστα, να τον θέλουν να ακολουθεί το αντίθετο δρομολόγιο προς τον Πειραιά.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση