Ολυμπιακός – Τσουκαρίτσκι: Το τελευταίο «εμπόδιο» πριν τους ομίλους του Europa League

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 09:46 Ολυμπιακός – Τσουκαρίτσκι: Το τελευταίο «εμπόδιο» πριν τους ομίλους του Europa League

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο από τα δύο τελευταία “βήματα” για τους ομίλους του Europa League, υποδεχόμενος την Τσουκαρίτσκι (22:00, Newsit.gr).

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιβεβαιώσει το ρόλο του φαβορί κόντρα στην Τσουκαρίτσκι, μέσα στο “Γ. Καραϊσκάκης” και να πάρει μια νίκη που θα τον φέρει μια… ανάσα από τους ομίλους του Europa League (η ρεβάνς στις 31.08).

Οι «ερυθρόλευκοι» απέκλεισαν τη Γκενκ στον γ’ προκριματικό και κέρδισαν το δικαίωμα να διεκδικήσουν την πρόκριση στη φάση των ομίλων της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ευρωπαϊκή τους παρουσία μέχρι τον Δεκέμβριο (σε περίπτωση αποκλεισμού, θα βρεθούν στους ομίλους του Conference League).

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναμένεται να αποκαλύψει την ενδεκάδα λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, με μοναδικό ερωτηματικό τον παίκτη που θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας (ο Βρουσάι αναμένεται να ξεκινήσει βασικός).

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (Ντιέγο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Φρέιρε, Κίνι, Ιμπόρα, Μαντί Καμαρά, Καρβάλιο, Μασούρας, Μπιέλ, Ελ Καμπί.

Τσουκαρίτσκι (Ιγκόρ Μάτιτς): Φιλίποβιτς, Τόσιτς, Στεφάνοβιτς, Τσάλασαν, Ντότσιτς, Σισοκό, Μιλαντίνοβιτς, Οβούσου, Άντζιτς, Ζε Μάριο.

Διαιτητής: Ντονάτας Ρούμσας (Λιθουανία)

Α’ Βοηθός: Αλεξάντρ Άντριους (Λιθουανία)

Β’ Βοηθός: Ντόβιντας Σουτσιεντέλις (Λιθουανία)

4ος διαιτητής: Ρομπέρτας Βαλικόνις (Λιθουανία)

VAR: Τιάγκο Μαρτίνς (Πορτογαλία)

AVAR: Αντρέ Νάρκισο (Πορτογαλία)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση