Ολυμπιακός - Τσουκαρίτσκι 3-1: Νίκη πρόκρισης με σούπερ Ελ Κααμπί και Φορτούνη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 00:04 Ολυμπιακός - Τσουκαρίτσκι 3-1: Νίκη πρόκρισης με σούπερ Ελ Κααμπί και Φορτούνη

Ο Ολυμπιακός έκανε “πάρτι” στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Τσουκαρίτσκι στα play off του Europa League και νίκησε… μόνο με 3-1, αλλά πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους της διοργάνωσης.

Με ένα εκπληκτικό ξεκίνημα στο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός δεν επέτρεψε στην Τσουκαρίτσκι να πάρει… ανάσα και “καθάρισε” το ματς από το πρώτο ημίχρονο, πανηγυρίζοντας τη νίκη μπροστά στους οπαδούς του.

Δύο γκολ του Ελ Κααμπί και ένα του Φορτούνη, που είχε και ασίστ στον αγώνα, διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, με τους Πειραιώτες να έχουν και δύο ακυρωμένα τέρματα στην αναμέτρηση, με Μασούρα και Καμαρά.

Παρότι οι Σέρβοι μείωσαν μάλιστα στις καθυστερήσεις, ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι θα χρειαστεί μόνο να είναι… σοβαρός, για να τσεκάρει το εισιτήριό του για τους ομίλους του Europa League.

Το παιχνίδι

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Από ενέργεια του Βρουσάι, ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά, ο Σαμούροβιτς απέκρουσε, αλλά ο Ελ Κααμπί σκόραρε εύκολα στη συνέχεια για το 1-0 στο παιχνίδι.

Το γκολ έδωσε… φτερά στους Πειραιώτες και στο 5ο λεπτό “άγγιξαν” ξανά το γκολ με τον Ελ Κααμπί να δίνει περίεργη τροχιά στην μπάλα και αυτή να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της Τσουκαρίτσκι. Αμέσως μετά δε, ο Μασούρας βρήκε δίχτυα με ωραίο πλασέ, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, καθώς ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ, το οποίο επιβεβαιώθηκε και από το VAR.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση