Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποθεώθηκε από την Μπαντόσα και την κούκλα... πεθερά του στην πρεμιέρα του στο US Open - Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 22:17 Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποθεώθηκε από την Μπαντόσα και την κούκλα... πεθερά του στην πρεμιέρα του στο US Open - Δείτε βίντεο

Η Πάουλα Μπαντόσα και η Μιρέιρα Γκίμπερτ είναι Ισπανίδες αλλά ... πατρίδα τους είναι η Νέα Υόρκη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ταξίδεψε για πρώτη φορά για να παίξει σε Grand Slam χωρίς να έχει στο πλευρό του ως προπονητή, τον πατέρα του Απόστολο, αλλά και την μητέρα του, Τζούλια.

Ο σπουδαίος Έλληνας τενίστας αποφάσισε να δώσει άδεια στους γονείς του και λαμβάνει οδηγίες από τον βετεράνο τενίστα Μαρκ Φιλιππούση. Στον πρώτο του αγώνα στο US Open της Νέας Υόρκης κέρδισε εύκολα με 3-0 τον Μίλος Ράονιτς και στο box του εκτός από τον Αυστραλό ήταν και άλλα δύο αγαπημένα του πρόσωπα.

Το ένα είναι το κορίτσι του, η Πάουλα Μπαντόσα, και το άλλο η... πεθερά του Μιρέιρα Γκίμπερτ. Η Ισπανίδα τενίστρια ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για να παίξει στο US Open όμως λόγω τραυματισμού απέσυρε τη συμμετοχή της και ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει το 2024 στη δράση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Badosa (@paulabadosa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Badosa (@paulabadosa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Badosa (@paulabadosa)

Η Πάουλα Μπαντόσα μπορεί να είναι Ισπανίδα αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαχνάταν. Η μητέρα της ήταν μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας και μαζί με τον πατέρα της που ασχολείται με τον ίδιο χώρο άφησαν την Ισπανία για να κυνηγήσουν το όνειρο στις ΗΠΑ πριν γεννηθεί η Πάουλα και η αδελφή της. 

Η Πάουλα και η μητέρα της δεν σταματούσαν να χειροκροτούν και να αποθεώνουν τον Στέφανο στον πρώτο του αγώνα και μετά την πρόκριση ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε στην on court δηλώσεις του στην αγαπημένη του αλλά και στον Φιλιππούση.

«Τους αγαπώ και τους δύο. Είμαστε μια ομάδα και αυτό είναι υπέροχο. Είναι προνόμιο που τους έχω κοντά μου στο ταξίδι μου. Έβλεπα τον Μαρκ όταν ήμουν μικρότερος και το να τον έχω προπονητή τώρα είναι απρόσμενο. Έπαιξε καλά στη Νέα Υόρκη πριν από πολλά χρόνια, ελπίζω να συνεχίσω να μαθαίνω από εκείνον. Η Πάουλα  βασικά είναι ντόπια, είναι Νεοϋρκέζα. Δυστυχώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό τώρα, της εύχομαι τα καλύτερα και είμαι κοντά της κάθε μέρα για να επιστρέψουμε δυνατοί» είπε ο Έλληνας τενίστας. 

Πριν αρχίσει το US Open είχε προλάβει να κάνει την βόλτα του στη Νέα Υόρκη μαζί με την Πάουλα και την... πεθερά του η οποία είναι κούκλα.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση