Από τον Ολυμπιακό στη Χέρτα ο Ανδρέας Μπουχαλάκης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 10:33 Από τον Ολυμπιακό στη Χέρτα ο Ανδρέας Μπουχαλάκης

Στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Χέρτα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει στο Βερολίνο για να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στη γερμανική ομάδα.

Στη Χέρτα Βερολίνου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο 30χρονος διεθνής Έλληνας μέσος αποχωρεί από τον Ολυμπιακό ύστερα από εννιά χρόνια και θα παίξει στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας σε μία ιστορική ομάδα, η οποία στοχεύει στην άμεση επιστροφή της στη Budesliga.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού άναψαν το πράσινο φως για να ολοκληρωθεί το deal, από τη στιγμή που ο Μπουχαλάκης δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε να λαμβάνει περίπου 500-550.000 ευρώ ετησίως μαζί με τα μπόνους, την στιγμή που στον Ολυμπιακό έπαιρνε 750.000 ευρώ καθαρά. 

Ο Μπουχαλάκης αγωνίστηκε σε 226 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, σημειώνοντας 14 γκολ και μοιράζοντας 16 ασίστ, ενώ κατάκτησε έξι πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα, αποτελώντας τα προηγούμενα χρόνια κι έναν εκ των αρχηγών της ομάδας.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση