Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ντύθηκε Σαουδάραβας για την Εθνική Ημέρα, και το έριξε στον χορό με το σπαθί του (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 11:48 Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ντύθηκε Σαουδάραβας για την Εθνική Ημέρα, και το έριξε στον χορό με το σπαθί του (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Σαουδική Αραβία γιορτάζει την 93η Εθνική Ημέρα και η Αλ Νασρ έντυσε με παραδοσιακά ρούχα τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο εορταστικό της βίντεο, που έγινε viral.

Ο CR7 φορώντας την κλασική λευκή στολή με το καρό τουρμπάνι στο κεφάλι και κρατά ένα σπαθί, σύμβολο της Σαουδικής Αραβίας.

Ντυμένοι με παραδοσιακά ρούχα και κρατώντας αραβικά ξίφη, το είδωλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο και οι συμπαίκτες του στην Αλ Νασρ εγκαινίασαν τη φετινή Εθνική Εορτή της Σαουδικής Αραβίας. Το βασίλειο θα γιορτάσει την 93η Εθνική του Ημέρα στις 23 Σεπτεμβρίου.

 

 

Για να σηματοδοτήσει την περίσταση, η Al Nassr κυκλοφόρησε μια ταινία μικρού μήκους την Παρασκευή, με πρωταγωνιστές τους παίκτες της - μεταξύ των οποίων ο πρωταγωνιστής Πορτογάλος ποδοσφαιριστής και ο πρώην εξτρέμ της Λίβερπουλ, Σάντιο Μανέ.

Στο βίντεο κλιπ που κυκλοφόρησε ευρέως, ο Ρονάλντο και οι συμπαίκτες του φαίνονται ντυμένοι με το thobe, το ghutra και το igal, να συμμετέχουν στο χορό (σ.σ.: με σπαθιά) της Σαουδικής Αραβίας al-Ardah.

 

 

Η παραδοσιακή παράσταση συνδυάζει χορό, τύμπανα και απαγγελίες ποίησης και σηματοδοτεί την έναρξη και το τέλος αξιόλογων περιστάσεων, όπως θρησκευτικές εκδηλώσεις ή εθνικές γιορτές, γάμοι, γεννήσεις, τελετές αποφοίτησης και άλλες εορταστικές εκδηλώσεις.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση