Η ΚΑΕ ΑΕΚ πήρε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 16:54 Η ΚΑΕ ΑΕΚ πήρε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ

Την ώρα που φέρεται να έχει δρομολογήσει το θέμα της τακτοποίησης των ban, η ΚΑΕ ΑΕΚ έκανε ένα σημαντικό βήμα για την απρόσκοπτη συμμετοχή της στη φετινή Basket League.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξασφάλισε πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), λίγο πριν το εναρκτήριο τζάμπολ της σεζόν στην Basket League, που έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο (7/10).

Οι «κιτρινόμαυροι» έλαβαν την ευχάριστη είδηση σήμερα (02/10) κι έτσι ο Zόαν Πλάθα και οι παίκτες του μπορούν να συγκεντρωθούν στην προετοιμασία για την πρεμιέρα της Basket League απέναντι στο Λαύριο στο Ολυμπιακό κλειστό των Άνω Λιοσίων το Σάββατο (7/10), στις 17:15.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση