Το ντέρμπι Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Βet Βuilder από το Πάμε Στοίχημα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 15:37 Το ντέρμπι Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Βet Βuilder από το Πάμε Στοίχημα

Auto & Partial Cash Out στα καταστήματα ΟΠΑΠ για να έχεις ακόμη καλύτερο έλεγχο στο στοίχημα σου

Η Άρσεναλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στο μεγάλο κυριακάτικο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Premier League. Πρωτοπόρος με 18 βαθμούς είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Ένα πόντο λιγότερο έχει η Άρσεναλ και «συγκατοικεί» στη δεύτερη θέση με την Τότεναμ.

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και bet builder που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό παίκτη προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το ντέρμπι της Premier League και όλα τα παιχνίδια των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.   

Το Cash Out του Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ ανανεώθηκε και έγινε καλύτερο από ποτέ. Για πρώτη φορά μπορείς να κάνεις Partial ή Auto Cash Out μέσω του OPAPSTORE app όποια στιγμή  θέλεις.

Over/Under; Bet Builder; Ή καλύτερες αποδόσεις; Ό,τι κι αν θέλεις θα το βρεις στο πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ.

Bet Builder για το μεγάλο παιχνίδι της Premier League

Με το νέο Bet Builder του Πάμε Στοίχημα μπορείς «χτίσεις» το στοίχημα σου όπως το θες. To Πάμε Στοίχημα προσφέρει πλήθος προτεινόμενων Bet Builder για το ντέρμπι Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι, μεταξύ των οποίων και τα εξής:

  • Να σκοράρει ο Χάαλαντ οποιαδήποτε στιγμή & η Μάντσεστερ Σίτι να κερδίσει & να σκοράρουν και οι 2 ομάδες.
  • Η Άρσεναλ να κερδίσει & Over 2,5 γκολ & Over 7,5 κόρνερ.
  • Η Μάντσεστερ Σίτι να κερδίσει με μηδέν παθητικό & Over 5,5 κόρνερ η Άρσεναλ.
  • Ισοπαλία & Under 2,5 γκολ & Over 9,5 κόρνερ.
  • Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες & Over 2,5 γκολ & Under 9,5 κόρνερ.

Κάθε ημέρα στα καταστήματα ΟΠΑΠ μπορείτε να βρείτε προτεινόμενες Βet Builder επιλογές σε επιλεγμένους αγώνες ανά ημέρα.

Οι αγώνες με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Δυνατά παιχνίδια γίνονται σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις στους ακόλουθους αγώνες:

  • Παρασκευή 6 Οκτωβρίου: Έμπολι-Ουντινέζε (19:30).  
  • Σάββατο 7 Οκτωβρίου: Λειψία-Μπόχουμ (16:30).
  • Κυριακή 8 Οκτωβρίου: Λάτσιο-Αταλάντα (16:00), Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι (18:30), Μπάγερν Μονάχου-Φράιμπουργκ (18:30) και ΑΕΚ-Παναιτωλικός (19:30). 

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός απόψε στη Euroleague με «20 & Κάρφωσες»*  

Στο μπάσκετ όλα τα βλέμματα στρέφονται σήμερα (21:15) στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι της Euroleague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων, μεταξύ άλλων για το σύνολο των πόντων, τον πρώτο σκόρερ, το αν ο αγώνας θα πάει στην παράταση, τα εύστοχα τρίποντα, τους Over/Under πόντους παικτών, την πρώτη κατοχή μπάλας στον αγώνα, τον πρώτο πόντο του αγώνα, την ομάδα με τους περισσότερους πόντους σε μία περίοδο.

Στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και την ενέργεια «20 & Κάρφωσες»*.

Με το FREEWIN** διεκδικείς έως και 100.000 ευρώ κάθε μέρα

Μέσα από το OPAP Store App μπαίνεις κι εσύ στον μοναδικό κόσμο του FREEWIN** και οι καθημερινές σου αποφάσεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε μεγάλα κέρδη.

Το μόνο που μένει είναι να παίξεις: Βρίσκεσαι εντός ενός καταστήματος ΟΠΑΠ, ανοίγεις το OPAP Store App και επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN. Ανοίγεις το OPAP Store App, επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN και αποδέχεσαι τους Όρους Συμμετοχής του FREEWIN.

Στην οθόνη σου θα δεις δύο κλειστές κάρτες. Σκοπός του FREEWIN είναι να βρεις σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP.  Όταν βρίσκεις τον Mr. OPAP, προχωράς στο επόμενο επίπεδο. Στην οθόνη εμφανίζονται τα 15 επίπεδα με τα αντίστοιχα έπαθλα τους.

Ανά πάσα στιγμή μπορείς να σταματήσεις σε ένα επίπεδο, λαμβάνοντας το ποσό του τελευταίου επιπέδου που έχεις κερδίσει. Αν βρεις τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα, είσαι ο μεγάλος νικητής και κερδίζεις το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

 *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

**Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση