Αποχωρεί από την ενεργό δράση ο Εντέν Αζάρ σε ηλικία 32 ετών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 13:18 Αποχωρεί από την ενεργό δράση ο Εντέν Αζάρ σε ηλικία 32 ετών (φωτο ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Την απόσυρση του από τη δράση σε ηλικία μόλις 32 ετών ανακοίνωσε ο Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής κρεμάει τα παπούτσια, έπειτα από 16 χρόνια.

Ο Εντέν Αζάρ ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Το καλοκαίρι του 2019, μάλιστα, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε δώσει 115 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει τον διεθνή Βέλγο από την Τσέλσι, ωστόσο εκείνος δεν μπόρεσε να βοηθήσει ποτέ ουσιαστικά τους Μαδριλένους, χτυπημένος από πολλούς τραυματισμούς.

Ο 32χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τους Μαδριλένους στο τέλος της χρονιάς και δεν βρήκε κάποια ομάδα, με τον Αζάρ να ανακοινώνει το φινάλε της καριέρας του με ανάρτηση του στο instagram.

“Πρέπει να ακούτε τον εαυτό σας και να σταματάτε την κατάλληλη στιγμή. Μετά από 16 χρόνια και περισσότερους από 700 αγώνες, αποφάσισα να τερματίσω την καριέρα μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου, έχω παίξει και διασκεδάσει σε πολλά γήπεδα σε όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου είχα την τύχη να γνωρίσω σπουδαίους προπονητές, προπονητές και συμπαίκτες – σας ευχαριστώ όλους για αυτές τις υπέροχες στιγμές, θα μου λείψετε όλοι.

Θέλω επίσης, να ευχαριστήσω τους συλλόγους, στους οποίους έχω παίξει: Λιλ, Τσέλσι και Ρεάλ κι ευχαριστώ την εθνική Βελγίου.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, στους συμβούλους μου και στους ανθρώπους που ήταν κοντά μου στις καλές και κακές στιγμές.

Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε εσάς, τους θαυμαστές μου, που με ακολουθήσατε όλα αυτά τα χρόνια και για τη στήριξή σας παντού όπου κι αν έπαιζα.

Τώρα είναι η ώρα να απολαύσω τους αγαπημένους μου και να ζήσω νέες εμπειρίες. Τα λέμε σύντομα φίλοι μου εκτός γηπέδου”, έγραψε ο Εντέν Αζάρ.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση