Champions League: Όλες οι φάσεις και τα γκολ της βραδιάς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 09:15 Champions League: Όλες οι φάσεις και τα γκολ της βραδιάς

Xωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με το παιχνίδι της ημέρας να γίνεται στο «Όλντ Τράφορντ» εκεί που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 1-0 την Κοπεγχάγη, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να χάνουν πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα.

Η Μπάγερν Μονάχου επιβίωσε από την «καυτή» ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Γαλατασαράι και πήρε τη νίκη με 3-1, ενώ εύκολο έργο είχε και η Ρεάλ Μαδρίτης ενάντια στην Μπράγκα, με τους «μερένχες» να παίρνουν το εκτός έδρας τρίποντο με 2-1.

Με το ίδιο σκορ επικράτησε και η Άρσεναλ απέναντι στην προβληματική Σεβίλλη, ενώ η Νάπολι έκανε το καθήκον της στη Γερμανία, κερδίζοντας 1-0 την «σταχτοπούτα» Ουνιόν Βερολίνου.

Tα αποτελέσματα της βραδιάς

1ος όμιλος

Γαλατασαράι – Μπάγερν Μονάχου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κοπεγχάγη 1-0 

2ος όμιλος

Σεβίλλη – Άρσεναλ 1-2

Λανς – Αϊντχόφεν 1-1

3ος όμιλος

Μπράγκα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Ουνιόν Βερολίνου – Νάπολι 0-1

4ος όμιλος

Ίντερ – Σάλτσμπουργκ 2-1

Μπενφίκα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-1

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση