Κύπελλο Ελλάδας: Η Αστυνομία ζήτησε αναβολή των Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Άρης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 13:33 Κύπελλο Ελλάδας: Η Αστυνομία ζήτησε αναβολή των Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Άρης

Η Αστυνομία εξέφρασε κι επίσημα την αντίθεση της με τη διεξαγωγή των ντέρμπι Κυπέλλου Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Άρης στις 6 και 7 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα.

Η Αστυνομία έστειλε σχετικό έγγραφο στην ΕΠΟ, ενημερώνοντας την ομοσπονδία ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των αγώνων Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Άρης για το Κύπελλο Ελλάδας, εξαιτίας της επετείου της δολοφονίας Γρηγορόπουλου και της επίσκεψης Ερντογάν στην Αθήνα.

Οι αστυνομικές Αρχές ζητούν την αναβολή των δυο παιχνιδιών για τη φάση των «16» του Κυπέλλου και τον ορισμό τους σε άλλη ημερομηνία.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η στάση της ΕΠΟ, δεδομένου και του γεμάτου προγράμματος που έχουν οι εμπλεκόμενες ομάδες.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση