Κηφισιά – ΠΑΟΚ 0-6: «Εκκωφαντική» νίκη και ξανά πρώτοι στη Super League 1 οι Θεσσαλονικείς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 21:59 Κηφισιά – ΠΑΟΚ 0-6: «Εκκωφαντική» νίκη και ξανά πρώτοι στη Super League 1 οι Θεσσαλονικείς

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με “εκκωφαντικό” τρόπο από την έδρα της Κηφισιάς για τη 15η αγωνιστική της Super League 1, καθώς πήρε επιβλητική νίκη με 6-0, για να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Με έξι γκολ και άλλα δύο ακυρωμένα, ο ΠΑΟΚ λίγο έλειψε να γράψει ιστορία στην Κηφισιά, αλλά ακόμη κι έτσι, έδειξε τη… δύναμή του, συνεχίζοντας “τρένο” στη Super League 1. Ο Κωνσταντέλιας άνοιξε το σκορ από νωρίς και οι Τόμας και Ντεσπόντοφ “καθάρισαν” το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν όμως ασταμάτητη στον αγώνα και βρήκε τρεις ακόμη φορές δίχτυα με Μουργκ, Οζντόεφ και Τσιγγάρα.

Οι Θεσσαλονικείς πήραν έτσι την 6η σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα και επανήλθαν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League 1, ενώ η Κηφισιά παρέμεινε στην προτελευταία θέση.

Το παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και “πίεσε” την άμυνα της Κηφισιάς για ένα γρήγορο γκολ, κυρίως από δεξιά, με Σοάρες Ντεσπόντοφ. Από εκεί στο 7′, ο Βούλγαρος επιθετικός έφυγε στην πλάτη της άμυνας και έκανε ωραία ντρίμπλα στην περιοχή, αλλά άργησε να εκτελέσει και “κόπηκε” από τον Μποτία.

Πέντε λεπτά αργότερα όμως, ο ΠΑΟΚ αναπτύχθηκε ξανά εξαιρετικά στην επίθεση και ο Μουργκ έδωσε στον Κωνσταντέλια, ο οποίος έκανε το σουτ λίγο μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει στον Βαφέα και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0 του “Δικεφάλου του Βορρά” στο ματς.

Το γκολ “ξύπνησε” αμέσως την Κηφισιά, για να ακολουθήσει μία δική της “πολιορκία” στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Πιέζοντας πολύ ψηλά στην μπάλα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση. Στο 16′ όμως ο Οζέγκοβιτς πλάσαρε άουτ σχεδόν σε κενή εστία και στο 20′ ο Λαντρ αστόχησε για λίγο σε σουτ μέσα από την περιοχή των φιλοξενούμενων.

Η Κηφισιά έχασε λοιπόν τα γκολ και ο ΠΑΟΚ την “τιμώρησε” στις αντεπιθέσεις. Στο 28′ ο Τόμας “έσπασε” το οφσάιντ στην άμυνά της και με υπέροχο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 στο ματς.

Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν όμως να είναι “κίνδυνος-θάνατος” στην κόντρα και ο Ντεσπόντοφ “άγγιξε” το τρίτο γκολ με ωραίο διαγώνιο σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Αναγνωστόπουλος. Μετά το κόρνερ όμως, ο Κωνσταντέλιας έκανε “μαγική” μπαλιά στον Βούλγαρο επιθετικό για να σκοράρει αυτός με ιδανικό πλασέ και να κάνει το 3-0 στην αναμέτρηση.

Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τον ΠΑΟΚ να είναι ασταμάτητος όμως και να βρίσκει και τέταρτο γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Η Κηφισιά παρέμεινε ψηλά στο γήπεδο και οι Θεσσαλονικείς “χτύπησαν” ξανά στον κενό χώρο, με τον Μουργκ αυτή τη φορά, να ντριμπλάρει υπέροχα και να πλασάρει άψογα για το 4-0 στο ματς.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πάντως, με τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει πέμπτο γκολ στο 67′ με πλασέ του Τόμας από κοντά, αλλά να μην μετράει λόγω οφσάιντ. Στο 72′ ο Σοάρες είχε δοκάρι σε διαγώνιο σουτ από αριστερά, ενώ στη συνέχεια της φάσης και από κόρνερ του Ντεσπόντοφ, ο Οζντόεφ πήρε καρφωτή κεφαλιά και έκανε το 5-0 στο ματς.

Η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν ασταμάτητη και βρήκε ξανά δίχτυα στο 82′, με τον Σάστρε να προλαβαίνει τον Αναγνωστόπουλο, τον Οζέγκοβιτς να κόβει οριακά πάνω στη γραμμή και τον Τσιγγάρα να πλασάρει σε κενή εστία για το 6-0 στην αναμέτρηση.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση