Φατίχ Τερίμ στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Υπάρχει μόνο η πρώτη θέση, στις ήττες θα φταίω εγώ»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023 20:30 Φατίχ Τερίμ στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Υπάρχει μόνο η πρώτη θέση, στις ήττες θα φταίω εγώ»

Ο Φατίχ Τερίμ έκανε την πρώτη του ομιλία στους παίκτες του Παναθηναϊκού, με τον Τούρκο τεχνικό να ξεκαθαρίζει πως ο μοναδικός στόχος από εδώ και στο εξής είναι το πρωτάθλημα, τονίζοντας παράλληλα ότι όλοι πρέπει να χρειάζεται σκληρή δουλειά από όλους.

Ο Φατίχ Τερίμ το απόγευμα της Τετάρτης(27/12) έκανε την πρώτη του προπόνηση στον Παναθηναϊκό, με τον νέο τεχνικό του συλλόγου να έχει μια σύντομη ομιλία με τους παίκτες του συλλόγου, προκειμένου να συστηθεί σε αυτούς, αλλά και να ορίσει τους στόχους της ομάδας για φέτος.

Μάλιστα ο 70χρονος δεν θέλησε να κρυφτεί, τονίζοντας πως ο μοναδικός στόχος είναι το πρωτάθλημα και θέλει από όλους όσους βρίσκονται στο ρόστερ να δώσουν τον καλύτερο τους ευατό, προκειμένου ο στόχος να πραγματοποιηθεί.

Παράλληλα ο Τερίμ τόνισε πως στις ήττες, αλλά και τις δύσκολες στιγμές ο ίδιος θα βγαίνει μπροστά και θα αναλαμβάνει την ευθύνη.

Τα λόγια του Φατίχ Τερίμ στους παίκτες του Παναθηναϊκού

«Καλησπέρα σε όλους.

Έγιναν τα πάντα πολύ γρήγορα. Πριν 2 μέρες ήρθε ο πρόεδρος και με βρήκε και σήμερα κάνω μαζί σας προπόνηση. Πολλούς από εσάς σας ξέρω, τους υπόλοιπους θα τους μάθω στην πορεία. Θέλω να ξέρετε πως αγαπάω τους παίκτες και πάντα τους προστατεύω στις τοποθετήσεις μου. Αν έχω κάτι να πω θα το κάνω μόνο ιδιωτικά. Γι’ αυτό και δεν θέλω ούτε και να λέγεται τίποτα πίσω από την πλάτη μου.

Η ομάδα είναι η οικογένειά μας. Το να βγεις 2ος δεν είναι επιτυχία. Μόνο η πρώτη θέση υπάρχει. Ακόμη και στη φανέλα που θα επιλεξω θέλω να έχει το νούμερο ένα. Η ομαδα είναι χρόνια εκτός πρωταθληματος και πρέπει να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές.

Όταν θα χάνουμε θα φταίω εγώ, όταν θα κερδίζουμε θα νικάτε εσείς.

Το πρώτο πράγμα που αλλάζει είναι τις παραμονές των αγώνων να μένετε σπίτια σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Σας εμπιστεύομαι.

Το δεύτερο να παίξουμε λίγο διαφορετικά. Με άλλο στιλ. Δεν είναι κάτι που θα έρθει από το διάστημα, θα το δουλέψουμε.

Σας ζητάω κάτι σαν μια χάρη. Να μη δείχνετε τα συναισθήματά σας όταν δεν παίζετε ή γίνεστε αλλαγή. Αυτό με ενοχλεί και με απογοητεύει. Το γραφείο μου είναι πάντα ανοιχτό για ότι σας απασχολεί.

Για να γίνουμε πρωταθλητές και να ακούσουμε τη μουσική του Champions League πρέπει να τα δίνουμε όλα και να κερδίζουμε ακόμα και όταν παίζουμε άσχημα.

Ακόμα και αν κάποια στιγμή χάσουμε θα πρέπει να έχουμε παλέψει με όλες μας τις δυνάμεις. Θέλω πολύ να δουλέψω μαζί σας.

Οταν ο πρόεδρος με ρώτησε αν είμαι έτοιμος να εργαστώ για τον Παναθηναϊκό του απάντησα αμέσως “ναι” και όλα πήραν το δρόμο τους».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φατίχ Τερίμ θα υπογράψει το πρωί της Πέμπτης (28/12) το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα έχει διάρκεια 1,5 χρόνου.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση