Άνετα ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον Στίβεν Ντίεζ και η Ελλάδα έκανε το 1-0 επί του Καναδά στο United Cup

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 11:14 Άνετα ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον Στίβεν Ντίεζ και η Ελλάδα έκανε το 1-0 επί του Καναδά στο United Cup

Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με 2-0 σετ.

Με νίκη άρχισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς τη σειρά των αναμετρήσεων της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην αντίστοιχη του Καναδά σήμερα (3/1) στο πλαίσιο του δεύτερου ομίλου του τουρνουά τένις United Cup που διεξάγεται στην Αυστραλία.

Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας νίκησε εύκολα με 2-0 σετ (6-2, 6-3) τον Στίβεν Ντίεζ στην «Κεν Ρόσγουελ Αρένα» κι έκανε το 1-0 για τη «γαλανόλευκη». Ο Τσιτσιπάς έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έδωσε το προβάδισμα στην Ελλάδα, χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο του αγώνα. Μπήκε δυναμικά στο ματς και κυριάρχησε από την αρχή ως το τέλος, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν βατός, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ντίεζ ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και στα πλευρά του στη διάρκεια του ματς.

Επιπλέον, όσον αφορά στον Στέφανο Τσιτσιπά δεν φάνηκε να τον ενοχλεί η μέση του κι αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς σε λίγες μέρες αρχίζει το πρώτο Grand Slam της σεζόν, το Australian Open και ο «Στεφ» θέλει να εμφανιστεί δυνατός για να το διεκδικήσει.

Μετά το τέλος του ματς κι εν μέσω επευφημιών από τους Έλληνες ομογενείς που βρέθηκαν στις εξέδρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε: «Δεν ξέρω πόσο επιθετικός μπορώ να γίνω, αλλά το πιέζω. Ψάχνω μεγαλύτερη αξιοπιστία στο παιχνίδι μου και είμαι ανοιχτός στο να δοκιμάσω νέα πράγματα». Να σημειώσουμε πως αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι στο μονό για το 2024.

Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη κόντρα στην Λέιλα Άνι Φερνάντες στο πλέον καθοριστικό παιχνίδι, αφού αν πάρει τη νίκη και κάνει το 2-0 τότ θα εξασφαλίσει την επικράτηση της Ελλάδας απέναντι στον Καναδά. Υπενθυμίζουμε πως η εθνική ομάδα χθες ηττήθηκε με 2-1 από τη Χιλή. Αν πάλι, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν τα καταφέρει, όλα θα κριθούν στο μεικτό διπλό όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει εκφράσει τη θέλησή του να αγωνιστεί.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση