Στέφανος Τσιτσιπάς – Σάσα Ζβέρεφ 0-2: Ήττα για την Ελλάδα και 1-1 με τη Γερμανία στο United Cup

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 12:24 Στέφανος Τσιτσιπάς – Σάσα Ζβέρεφ 0-2: Ήττα για την Ελλάδα και 1-1 με τη Γερμανία στο United Cup

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Σάσα Ζβέρεφ και η Γερμανία ισοφάρισε την Ελλάδα σε 1-1 στο United Cup, με το μικτό διπλό να κρίνει πλέον την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μετά τη νίκη της Μαρίας Σάκκαρη επό της Αντζελίκ Κέμπερ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε την ευκαιρία να χαρίσει στην Ελλάδα την πρόκριση επί της Γερμανίας στο United Cup, αλλά ο Σάσα Ζβέρεφ αποτέλεσε ανυπέρβλητο “εμπόδιο”.

Στο μεγάλο ντέρμπι του μονού των ανδρών, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας τα βρήκε… σκούρα κόντρα στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης και γνώρισε οριακή αλλά “καθαρή” ήττα με 2-0 σετ.

Ο Ζβέρεφ βρήκε από ένα μπρέικ σε κάθε σετ και διατήρησε μέχρι τέλους του δικό του σερβίς για να φθάσει στη νίκη και να ισοφαρίσει για τη Γερμανία στο United Cup. Η πρόκριση θα κριθεί πλέον στο μικτό διπλό, όπου Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσουν τους Λάουρα Σιεγκέμουντ και Mαξιμίλιαν Μάρτερερ από τη Γερμανία.

Πηγή: ΕΡΤ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση