Ελλάδα – Κροατία: Live streaming ο προημιτελικός της Εθνικής πόλο των ανδρών στο Ευρωπαϊκό του Ζάγκρεμπ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 19:32 Ελλάδα – Κροατία: Live streaming ο προημιτελικός της Εθνικής πόλο των ανδρών στο Ευρωπαϊκό του Ζάγκρεμπ

Η εθνική πόλο των ανδρών κοντράρεται στους “8” του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο με την οικοδέσποινα, Κροατία. Η Ουγγαρία περιμένει τη νικήτρια στα ημιτελικά.

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών επιβεβαίωσε την αγωνιστική της ανωτερότητα από την Ολλανδία και επιβλήθηκε των “οράνιε” με 15-10, στο Ζάγκρεμπ, στον χιαστί αγώνα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με κέρδος την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Η Γαλανόλευκη αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Κροατία στον προημιτελικό και θα κυνηγήσει το αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά σε ένα μετάλλιο.

Το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου καλείται να αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα της διοργάνωσης και κάτοχο του ευρωπαϊκού τίτλου, όμως το πιο σημαντικό είναι να ξεπεράσει τη μέτρια εικόνα που έχει εμφανίσει ως τώρα στο τουρνουά και να παίξει πιο κοντά στις πραγματικές δυνατότητές του.

Δείτε ΕΔΩ το live streaming του προημιτελικού της Εθνικής πόλο των ανδρών

Οι Κροάτες δεν έχουν εντυπωσιάσει ως τώρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η νίκη της πρεμιέρας επί της Ισπανίας στα πέναλτι (14-12) και η σχετικά εύκολη επικράτηση επί της Γαλλίας (12-7) τους έδωσαν την απευθείας πρόκριση στην οκτάδα, αλλά η ήττα από το Μαυροβούνιο στα πέναλτι (15-13) τους άφησε δεύτερους στον όμιλο και τους έστειλε στο δρόμο της ελληνικής ομάδας.

Η Ισπανία που τερμάτισε πρώτη, έχει σήμερα έναν μάλλον διαδικαστικό προημιτελικό με τη Ρουμανία.

Η εθνική πόλο των ανδρών, η οποία θα αγωνιστεί χωρίς τον Γιώργο Δερβίση (αποβλήθηκε στο χθεσινό ματς με την Ολλανδία), έχει να ξεπεράσει επιπλέον μία κάκιστη παράδοση, καθώς δεν έχει νικήσει ποτέ την Κροατία σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και οκτώ ήττες, τις περισσότερες οριακά. Στο σύνολο, οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες σε 61 αγώνες, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να μετράει 11 νίκες και τη «Χρβάτσκα» 41.

πηγή: Newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση