Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί τραυματίστηκε και χάνει το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 20:06 Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί τραυματίστηκε και χάνει το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Σε μία περίοδο που έχει επιστρέψει στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και σκοράρει, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα χρειαστεί να μείνει εκτός, χάνοντας και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ελ Αραμπί ήταν ο… ήρωας για τον Ολυμπιακό στο χθεσινό (14/01/24) παιχνίδι με την Κηφισιά στη Super League 1, καθώς πέτυχε το νικητήριο γκολ στο διπλό με 3-2 για τους Πειραιώτες, αλλά παράλληλα αποκόμισε και ένα μικρό τραυματισμό.

Ο Μαροκινός επιθετικός υπέστη διάστρεμμα και δεν θα είναι διαθέσιμος για περίπου 15 ημέρες, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να μην μπορεί έτσι να τον υπολογίζει αρχικά για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο Κύπελλο Ελλάδας και εν συνεχεία για τουλάχιστον ένα παιχνίδι πρωταθλήματος.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση