Νάπολι – Ίντερ 0-1: Με γκολ στις καθυστερήσεις κατέκτησαν το Σούπερ Καπ Ιταλίας οι «νερατζούρι»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 23:48 Νάπολι – Ίντερ 0-1: Με γκολ στις καθυστερήσεις κατέκτησαν το Σούπερ Καπ Ιταλίας οι «νερατζούρι»

Η Ίντερ νίκησε με 1-0 τη Νάπολι στον τελικό του Ριάντ και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ιταλίας, χάρη σε ένα γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Με τη Νάπολι να έχει μείνει με παίκτη λιγότερο από το 60′, εξαιτίας της αποβολής του Σιμεόνε με δύο κίτρινες κάρτες σε πέντε λεπτά, η Ίντερ “σφυροκόπησε” την περσινή πρωταθλήτρια Ιταλίας μέχρι το φινάλε του τελικού και κατάφερε να βρει το γκολ, με προβολή του Λαουτάρο Μαρτίνες στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Έφθασε έτσι σε μία ακόμη κατάκτηση του ιταλικού Σούπερ Καπ, το οποίο και έχει βάλει στην τροπαιοθήκη της τρεις συνεχόμενες χρονιές. Η Ίντερ έχει μάλιστα πλέον, 8 τίτλους υπερπρωταθλητή στην Ιταλία, έναν λιγότερο από την πολυνίκη του θεσμού, Γιουβέντους.

 

 

Η Ίντερ δίνει πάντως φέτος “μάχη” με τη Γιουβέντους και για το πρωτάθλημα της Serie A.

Πηγή: NewsIt

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση