Κριστιάνο Ρονάλντο: Viral το χαμόγελό του Πορτογάλου στο κοντράστ με τον σκεπτικό Λιονέλ Μέσι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 09:56 Κριστιάνο Ρονάλντο: Viral το χαμόγελό του Πορτογάλου στο κοντράστ με τον σκεπτικό Λιονέλ Μέσι

Η Αλ Νασρ διέλυσε την Ίντερ Μαϊάμι με 6-0 σε φιλικό και ο σκηνοθέτης είχε… κέφια, εστιάζοντας στους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

Κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα της Αλ Νασρ με την Ίντερ Μαϊάμι, στα matrix του γηπέδου εμφανίστηκαν ταυτόχρονα οι δυο μεγάλοι “αστέρες” των ομάδων, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί -λόγω του τραυματισμού που απέκτησε πρόσφατα στη γάμπα- και παρακολούθησε την αναμέτρηση από τα επίσημα, ενώ ο Λιονέλ Μέσι πέρασε στο ματς, στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Και ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβλεπε με ικανοποίηση της αναμέτρηση, αφήνοντας να φανεί ένα χαμόγελο, ο Λιονέλ Μέσι δεν μπορούσε παρά να δείξει προβληματισμένος, από την ήττα και την κακή απόδοση της Ίντερ Μαϊμι.

Ο Λιονέλ Μέσι πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 83′ και οι Σαουδάραβες οπαδοί -με περίσσιο θράσος- του έκαναν καζούρα δείχνοντάς του το σκορ με τα δάχτυλά τους!

Η εικόνα… μιλάει από μόνη της!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ESPN FC (@espnfc)

 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση