Τσιτσιπάς - Κοπίλ 2-0: Νίκη και 1-0 για την Ελλάδα επί της Ρουμανίας στο Davis Cup

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024 18:05 Τσιτσιπάς - Κοπίλ 2-0: Νίκη και 1-0 για την Ελλάδα επί της Ρουμανίας στο Davis Cup

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Μάριους Κοπίλ με 2-0 σετ στα Άνω Λιόσια και έκανε το 1-0 για την Ελλάδα στης “μάχες” της με την Ρουμανία για τα play off του World Group I στο Davis Cup.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να βάλει την Ελλάδα με το… δεξί στις αναμετρήσεις της με την Ρουμανία, για το Davis Cup. Ο Έλληνας πρωταθλητής νίκησε τον Μάριους Κοπίλ με 6-3, 6-4 και έκανε το 1-0 για τη χώρα μας στα play off του World Group I.

Οι δυο αθλητές πήραν εύκολα τα πρώτα τους game στο πρώτο σετ. Το 3o πήγε στα χέρια του Τσιτσιπά μετά… κόπων και βασάνων, αφού ο Κοπίλ προέβαλε μεγάλη αντίσταση, για να έρθει τελικά το break και να γίνει το 3-1 και στη συνέχεια το 4-1 για τον Έλληνα πρωταθλητή. Οι δυο παίκτες κράτησαν το σερβίς τους, με τον Τσιτσιπά να φτάνει στην κατάκτησή του με 6-3 μετά από 40 λεπτά.

Ο Κοπίλ έδειξε πιο ανταγωνιστική εικόνα στο δεύτερο σετ, πηγαίνοντας καλύτερα στο σερβίς και παίρνοντας με ευκολία τα “δικά” του game. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όμως, κατάφερε να “σπάσει” και πάλι το σερβίς του αντιπάλου του -στο 7ο game– να το κατακτήσει με 6-4 και να δώσει τη νίκη στην Ελλάδα κόντρα στη Ρουμανία. Θυμίζουμε ότι ο νικητής στη “μονομαχία” Ελλάδας – Ρουμανίας, θα αναδειχθεί από την ομάδα που θα κάνει πρώτη δύο νίκες, με τον Αριστοτέλη Θάνο να αγωνίζεται στο δεύτερο ατομικό και τα αδέρφια Τσιτσιπά να παίζουν στη συνέχεια στο διπλό.

Δείτε τα βίντεο:

 

 

 

 

Το πρόγραμμα του Davis Cup

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου

Στέφανος Τσιτσιπάς-Μάριους Κοπίλ 2-0 σετ

Αριστοτέλης Θάνος-Νίκολας Νταβίντ Ιονέλ

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου

Π. Τσιτσιπάς/Σ. Τσιτσιπάς-Κοπίλ-Κόρνεα

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση