Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα γίνει ο γηραιότερος Νο.1 τενίστας στην ιστορία της ATP

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 13:20 Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα γίνει ο γηραιότερος Νο.1 τενίστας στην ιστορία της ATP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραμένει στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης και ετοιμάζεται να ξεπεράσει το ρεκόρ του Ρότζερ Φέντερερ και να γίνει ο γηραιότερος Νο.1 τενίστας στην ιστορία της ATP.

Την ερχόμενη Κυριακή (07.04.2024) και σε ηλικία 36 και 321 ημερών, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα γίνει και επίσημα ο γηραιότερος Νο.1 τενίστας στην ATP, όντας στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Με την “κατάκτηση” του συγκεκριμένου ρεκόρ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα ξεπεράσει τον Ρότζερ Φέντερερ, συνεχίζοντας παράλληλα να γράφει Ιστορία στο χώρο του τένις.

Ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας ετοιμάζεται να μπει στη τη χωμάτινη περίοδο χωρίς κάποιον προπονητή, αφού -προσφάτως- ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Ιγκόρ Ιβανίσεβιτς.

Πηγή: newsit.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση