Μαρία Σάκκαρη – Βερόνικα Κουντερμέτοβα 2-0: Άνετη πρόκριση στα ημιτελικά του Charleston Open

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 10:18 Μαρία Σάκκαρη – Βερόνικα Κουντερμέτοβα 2-0: Άνετη πρόκριση στα ημιτελικά του Charleston Open

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στο Charleston Open, αφού νίκησε εύκολα και τη Βερόνικα Κουντερμέτοβα με 2-0 σετ (6-2, 6-4), πανηγυρίζοντας την πρόκρισή της στα ημιτελικά του τουρνουά (WTA 500).

Παρότι βρέθηκε πίσω με μπρέικ από την αρχή του αγώνα, η Μαρία Σάκκαρη “απάντησε” με ένα φοβερό 6-0 στο πρώτο σετ και πήρε προβάδισμα νίκης κόντρα στην Βερόνικα Κουντερμέτοβα, η οποία δεν κατάφερε να αντιδράσει στη συνέχεια.

Η Ρωσίδα Νο19 στον κόσμο, πάλεψε μέχρι τέλους το δεύτερο σετ, αλλά η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια άντεξε στην “πίεση” και με μπρέικ στο 10 γκέιμ, “έκλεισε” και το δεύτερο σετ, για το 2-0 στο ματς και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Charleston Open.

Αυτή ήταν η 10η νίκη σε 10 παιχνίδια για τη Σάκκαρη μετά την αλλαγή προπονητή, η οποία και φαίνεται ότι την “ξεμπλόκαρε” στο καλύτερο σημείο της σεζόν και πλέον θα ανέβει και στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης.

Επόμενος αντίπαλος για τη Σάκκαρη είναι η φορμαρισμένη Ντανιέλ Κόλινς, που προέρχεται από τον τίτλο στο Miami Open.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση