Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγινε ο γηραιότερος τενίστας που βρέθηκε στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 14:18 Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγινε ο γηραιότερος τενίστας που βρέθηκε στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης

O Nόβακ Τζόκοβιτς έγινε κάτοχος ενός ακόμα ρεκόρ, καθώς ο Σέρβος τενίστας είναι πλέον ο γηραιότερος παίκτης που βρίσκεται στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, γράφοντας ιστορία.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγινε κάτοχος ενός νέου εντυπωσιακού ρεκόρ, αφού ο «Νόλε» σε ηλικία 36 ετών και 321 ημερών, έγινε ο γηραιότερος παίκτης που είναι επικεφαλής στην παγκόσμια κατάταξη τένις της ATP.

O Σέρβος αθλητής πήρε το συγκεκριμένο ρεκόρ από τον άλλο «θρύλο» του τένις, Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος ήταν στο Νο 1 της κατάταξης σε ηλικία 36 ετών, 10 μηνών και 10 ημερών.

Κάπως έτσι ο Τζόκοβιτς κατέρριψε άλλο ένα «στοιχειωμένο» ρεκόρ, το οποίο από εδώ και στο εξής θα είναι δικό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Νόλε» είχε ανεβεί στην κορυφή της ATP για πρώτη φορά το 2011, όταν ήταν μόλις 24 ετών.

Πηγή: NewsIt

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση