Η σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ δεν βρίσκεται στην Ελλάδα – Διαψεύδει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 18:46 Η σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ δεν βρίσκεται στην Ελλάδα – Διαψεύδει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαψεύδει το γεγονός ότι η σύζυγος του εκπροσώπου Τύπου του Βλαντιμίρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, βρίσκεται στην Ελλάδα και ότι γλεντάει σε ελληνικό νησί, σπάζοντας πιάτα.

Σήμερα (21.8.2022) το πρωί κυκλοφόρησαν εικόνες από το γλέντι της Τατιάννα Νάβκα, συζύγου του Ντμίτρι Πεσκόφ, να σπάει πιάτα σε νυχτερινό μαγαζί σε κάποιο νησί της Ελλάδας.

Όμως, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαψεύδει το γεγονός, επειδή «σε βάρος της ισχύει το μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε χώρες Σέγκεν». Προσθέτει, μάλιστα, ότι «οι εικόνες της που παρουσιάζονται στα social media είναι από άλλη χώρα».

Οι εικόνες από τα πιάτα που σπάει η Τατιάννα Νάβκα έκαναν και το γύρο του διαδικτύου, με αρκετούς Ουκρανούς να διαμαρτύρονται γιατί της επιτράπηκε η είσοδος στη χώρα.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:

«Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοινώνει ότι η Τατιάννα Νάβκα, σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπροσώπου του Κρεμλίνου δεν έχει εισέλθει στην Ελλάδα, καθώς σε βάρος της ισχύει το μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε χώρες Σέγκεν. Οι εικόνες της που παρουσιάζονται στα social media είναι από άλλη χώρα».

πηγή: newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση