Λουτράκι: «Πάνω από μιάμιση ώρα προσπαθούσα να επαναφέρω στη ζωή την 39χρονη»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 20:34 Λουτράκι: «Πάνω από μιάμιση ώρα προσπαθούσα να επαναφέρω στη ζωή την 39χρονη»

Συγκλονίζει η μαρτυρία του ανθρώπου που προσπάθησε να επαναφέρει στη ζωή την άτυχη γυναίκα, μπροστά στα παιδιάτης και τον σύζυγό της.

«Παγωμένη» παρακολουθεί η τοπική κοινότητα τις λεπτομέρεις που αποκαλύπτονται για την τραγωδία στο Σχίνο Λουτρακίου όπου μια 39χρονη φέρεται να διαπληκτίστηκε με τον σύζυγό της και να κρεμάστηκε στο σπίτι της.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι συγκλονισμένοι από το τραγικό συμβάν, που σημειώθηκε σήμερα το πρωί, όταν η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στην τουαλέτα του σπιτιού της. Η 39χρονη έμενε μόνιμα στο Σχίνο το τελευταίο τρίμηνο, μαζί με τον σύζυγό τους και τα τρία ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 15, 12 και 9 ετών. Ηταν πρόσφυγες από την Ουκρανία, σύμφωνα με πληροφορίες.

loutraki
loutraki-

Ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Πισίων Δημήτρης Λάμπρου περιέγραψε στο loutrakiblog.gr τι συνέβη όταν τον κάλεσαν να μεταβεί στο σπίτι καθώς είναι αναισθησιολόγος. Όπως εξήγησε, έλαβε μια κλήση στο κινητό του από μια κοπέλα που τον παρακαλούσε να σπεύσει αμέσως στο σπίτι.

«Μπαίνοντας στο σπίτι, είδα τον σύζυγό της να προσπαθεί να της κάνει τεχνητή αναπνοή. Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι η μεγάλη κόρη του ζευγαριού, όταν πήγα ήταν εκεί, βλέποντας τον μπαμπά της να προσπαθεί μα επαναφέρει τη μαμά της. Ζήτησα να απομακρυνθεί το παιδί. Τα δύο μικρότερα βρίσκονταν επίσης στο σπίτι, στον κάτω όροφο της διώροφης κατοικίας», ανέφερε, προσθέτοντας: «Πάνω από 1 1/2 ώρα, προσπαθούσα να της κάνω αναζωογόνηση. Επανήλθε το χρώμα της και συνέχισα την προσπάθεια. Με βοηθούσε και ο σύζυγος δίνοντάς της το φιλί της ζωής. Ο σύζυγος με παρακαλούσε να κάνω αναζωογόνηση μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Ομως παρά τις προσπάθειες η κοπέλα είχε ''φύγει''».

Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωσή του:

«10:50 πμ περίπου έλαβα μια κλήση στο κινητό μου. Ηταν μια κοπέλα που με παρακαλούσε να σπεύσω αμέσως στο σπίτι της οικογένειας, λόγω και της ιδιότητάς μου, ως αναισθησιολόγος, να προσφέρω τις πρώτες βοήθειες στην 39χρονη πρόσφυγα που κείτονταν αναίσθητη στο πάτωμα.

Μπαίνοντας στο σπίτι, είδα τον σύζυγό της να προσπαθεί να της κάνει τεχνητή αναπνοή. Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι η μεγάλη κόρη του ζευγαριού, όταν πήγα ήταν εκεί, βλέποντας τον μπαμπά της να προσπαθεί μα επαναφέρει τη μαμά της. Ζήτησα να απομακρυνθεί το παιδί.. Τα δύο μικρότερα βρίσκονταν επίσης στο σπίτι, στον κάτω όροφο της διόροφης κατοικίας.

Πάνω από 1 1/2 ώρα, προσπαθούσα να της κάνω αναζωογόνηση. Επανήλθε το χρώμα της και συνέχισα την προσπάθεια. Με βοηθούσε και ο σύζυγος δίνοντάς της το φιλί της ζωής. Ο σύζυγος με παρακαλούσε να κάνω αναζωογόνηση μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Ομως παρά τις προσπάθειες η κοπέλα είχε ''φύγει''.

Αμέσως έσπευσαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες εκεί, η αστυνομία, η σήμανση, το ασθενοφόρο. Στη συνέχεια κατέφθασε ο ιατροδικαστής. Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ηταν μια ήσυχη οικογένεια, χθες βράδυ διασκέδαζαν η 39χρονη κοπέλα και ο σύζυγός της σε κάποιο μαγαζί. Το πρωί όπως έλεγε ο άνδρας της, τίποτα δεν προμήνυε το κακό. Βρέθηκε από το σύζυγό της στην τουαλέτα με ένα κορδόνι περασμένο στο λαιμό της, δεμένο στο πόμολο της πόρτας..

Ολα δείχνουν αυτοχειρία, δυστυχώς».

Το χρονικό 

Η γυναίκα φέρεται να κρεμάστηκε από το πόμολο της πόρτας της τουαλέτας, την ώρα που στο σπίτι ήταν ο άνδρας της αλλά και τα τρία ανήλικα παιδιά τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι.

Ο σύζυγός της που έβλεπε την ώρα να περνάει χωρίς η γυναίκα να βγαίνει από την τουαλέτα, φώναξε για να δει αν όλα είναι καλά, ωστόσο δεν πήρε καμία απάντηση.

Αμέσως μετά, όταν κατάφερε να μπει ο ίδιος στην τουαλέτα, αντίκρυσε, ακριβώς πίσω από την πόρτα, το σοκαριστικό θέαμα. Η σορός της γυναίκας έφερε ένα κορδόνι περασμένο στον λαιμό το οποίο ήταν δεμένο στο πόμολο της πόρτας.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση