Κολωνός: Συνελήφθησαν δύο άνδρες που αναγνώρισε η 12χρονη - Ο ένας είναι πατέρας 9χρονου αγοριού, ψάχνουν άλλους δύο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 21:37 Κολωνός: Συνελήφθησαν δύο άνδρες που αναγνώρισε η 12χρονη - Ο ένας είναι πατέρας 9χρονου αγοριού, ψάχνουν άλλους δύο

Νέο κύμα συλλήψεων για την υπόθεση του Κολωνού - Το απόγευμα της Πέμπτης, συνελήφθησαν ένας 35χρονος στα δυτικά προάστια και ένας 39χρονος στο Μαρούσι

Το νέο κύμα συλλήψεων σχετικά με την υπόθεση του Κολωνού είναι σε εξέλιξη, με τις Αρχές να έχουν προχωρήσει σε δύο συλλήψεις από τα 4 εντάλματα που εκδόθηκαν για τους βιασμούς σε βάρος της 12χρονης.

Το απόγευμα της Πέμπτης, συνελήφθη ένας 35χρονος στα δυτικά προάστια, ενώ λίγη ώρα μετά οι Αρχές εντόπισαν και δεύτερο ύποπτο, έναν 39χρονο ο οποίος συνελήφθη στο Μαρούσι. Μάλιστα ο δεύτερος είναι και πατέρας ενός αγοριού 9 χρόνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος είναι ανεπάγγελτος εισοδηματίας, ενώ ο 39χρονος εργάζεται ως σύνοδος ασφαλείας. Αυτοί που αναζητούνται είναι ένας ηλεκτρολόγος και ένας υπεύθυνος καταστήματος που φέρεται να βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

Σημειώνεται ότι στη νέα κατάθεση που έδωσε το 12χρονο κορίτσι στις Αρχές, είδε φωτογραφίες από υπόπτους και φέρεται να αναγνώρισε κάποιους από αυτούς ως άτομα τα οποία συνάντησε από κοντά και τη βίασαν. Μετά την κατάθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, εκδόθηκαν τέσσερα εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις ύποπτοι είναι ηλικίας από 35 έως 50 χρόνων, ενώ αστυνομικές πηγές τους χαρακτηρίζουν ως "υψηλά αμοιβόμενους ιδιωτικούς υπαλλήλους". Οι τρεις είναι άγαμοι και ο ένας παντρεμένος. Μάλιστα, η επαγγελματική ιδιότητα του ενός θα απασχολήσει τα Μέσα.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή "Live News" του Mega, μέχρι στιγμής βρίσκονται σε εξέλιξη συνεννοήσεις των ανώτατων αξιωματικών της ΕΛΑΣ έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης των ενταλμάτων.

Τα τέσσερα άτομα θα μεταφερθούν στο τμήμα Ανηλίκων, στον όγδοο όροφο της ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι από αυτούς είχαν εμφανιστεί αυτοβούλως την Αστυνομία, προσποιούμενοι ότι είχαν μιλήσει με την 12χρονη σε μία προσπάθεια να "χτίσουν" καλύτερη εικόνα για τον εαυτό τους.

Δέκα συνολικά οι κατηγορούμενοι

Με την έκδοση των νέων ενταλμάτων , η δικογραφία για την υπόθεση της 12χρονης, αφορά πλέον δέκα κατηγορούμενους εκ των οποίων οι έξι, μεταξύ των οποίων και η μητέρα του παιδιού, έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.

Οι νέοι κατηγορούμενοι μετά τη σύλληψή τους θα οδηγηθούν ενώπιον της Ανακρίτριας προκειμένου να απαντήσουν σε όσα τους καταλογίζονται από τις αρχές.

Αρνούνται ότι συναντήθηκαν με την ανήλικη

Σύμφωνα με όσα φαίνεται να ισχυρίστηκαν τα άτομα αυτά, που πλέον είναι κατηγορούμενοι, η εμπλοκή τους στην υπόθεση ξεκινά και σταματά σε διαδικτυακές συνομιλίες που είχαν με την ανήλικη.

Οι νέοι κατηγορούμενοι αρνούνταν ότι είχαν συναντηθεί με το παιδί. Ωστόσο τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της η ανακρίτρια από την κατάθεση του ίδιου του θύματος φαίνεται να διαψεύδουν τους τρεις κατηγορούμενους , καθώς το κορίτσι αναγνώρισε στα πρόσωπα τους , άνδρες με τους οποίους είχε συναντηθεί.

Το ίδιο ισχύει και για το τέταρτο ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η ανακρίτρια, το οποίο αφορά "πελάτη" του θεωρούμενου ως βασικού κατηγορούμενου και ήδη προσωρινά κρατούμενου, Ηλία Μίχου, που συνάντησε τη 12χρονη.

πηγή: thetoc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση