Αθήνα: 14χρονη κατήγγειλε σεξουαλική επίθεση μέσα σε τρόλεϊ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 10:51 Αθήνα: 14χρονη κατήγγειλε σεξουαλική επίθεση μέσα σε τρόλεϊ

Μία 14χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης μέσα σε τρόλεϊ στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με όσα είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς βρισκόταν μέσα σε τρόλεϊ στο Ζάππειο, όταν ένας 30χρονος Γάλλος την θώπευσε σε σημεία του σώματος της.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 19ης Νοεμβρίου. Η ανήλικη είναι υπήκοος Πολωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 14χρονη έβαλε τις φωνές όταν την θώπευσε, ενώ μόλις προσπάθησε να τον απωθήσει, εκείνος την έσπρωξε με δύναμη προς το παράθυρο του τρόλεϊ.

Ο οδηγός ακούγοντας τις κραυγές αγωνίας της ανήλικης ακινητοποίησε το τρόλεϊ και κάλεσε την άμεση δράση.

Αστυνομικοί που έφτασαν άμεσα στο σημείο, φόρεσαν χειροπέδες στον 30χρονο, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και σωματικές βλάβες.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση