Φίνος Φιλμ: Ξεκαρδιστικό βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Γάμου – «Τζένη Τζένη», «Μια τρελή τρελή οικογένεια»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 20:44 Φίνος Φιλμ: Ξεκαρδιστικό βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Γάμου – «Τζένη Τζένη», «Μια τρελή τρελή οικογένεια»

Παγκόσμια Ημέρα Γάμου η 12η Φεβρουαρίου και η Φίνος Φιλμ την τιμά δεόντως! Πώς; Ανεβάζοντας στα social media απολαυστικό βίντεο με «γαμήλιες» σκηνές από αγαπημένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Κάθε δεύτερη Κυριακή του Φεβρουαρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Γάμου και η Φίνος Φιλμ μάς την υπενθυμίζει με μπόλικη δόση νοσταλγίας και αστείρευτου χιούμορ από στιγμιότυπα του παλιού καλού ελληνικού σινεμά.

«Σε ερωτεύσιμο κλίμα εποχής, μοιραζόμαστε μαζί σας… αξιαγάπητα στιγμιότυπα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γάμου, που γιορτάζεται κάθε χρόνο την δεύτερη Κυριακή του Φλεβάρη.

Γιατί όπως λέει και ένα γνωμικό: Ο άνθρωπος παντρεύεται από έλλειψη γνώσης, χωρίζει από έλλειψη υπομονής και ξαναπαντρεύεται από έλλειψη μνήμης», αναφέρει η Φίνος Φιλμ.

Στο βίντεο που ακολουθεί κυριαρχούν «γαμήλιες» σκηνές από τις ταινίες:

«Μερικοί το Προτιμούν Κρύο»
«Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός»
«Το Θύμα»
«Τζένη Τζένη»
«Ο Θόδωρος και το Δίκανο»
«Το Σωφεράκι»
«Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ»
«Μια Ιταλίδα απ’την Κυψέλη»
«Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια»
«Η Ωραία του Κουρέα»
«Εκείνες που δεν πρέπει να Αγαπούν»
«Οι Κυρίες της Αυλής»
«Γαμπρός απ’το Λονδίνο»
«Χαρούμενο Ξεκίνημα»

Ας απολαύσουμε το βίντεο της Φίνος Φιλμ:

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση