«Θα ανατίναζε τα παιδιά του και τη πρώην σύζυγο μαζί» - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 22:52 «Θα ανατίναζε τα παιδιά του και τη πρώην σύζυγο μαζί» - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πατέρας των παιδιών ήθελε να εκδικηθεί τη γυναίκα του επειδή είχαν χωρίσει.

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον απόστρατο που κλείστηκε στο αυτοκίνητο με τα παιδιά του στη Θεσσαλονίκη και άνοιξε φιάλες αερίου, καθώς φέρεται να ήθελε να ανατινάξει το όχημα για να σκοτώσει τη πρώην σύζυγο του.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, οι αρχές εκτιμούν ότι ο πατέρας των παιδιών ήθελε να εκδικηθεί τη γυναίκα με την οποία έχουν χωρίσει και εκείνη είχε αναφέρει βίαιη συμπεριφορά εις βάρος της.

Με βάση το δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού, οι αρχές καταλήγουν στη παραπάνω θεωρία, επειδή στο όχημα εντοπίστηκε σωλήνας στη θέση του οδηγού, που επέτρεπε στον απόστρατο να αναπνέει καθαρό αέρα, όση ώρα το αέριο πλημμύριζε το αμάξι.

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση