Το BBC μεταδίδει πλάνα από το σημείο των ερευνών στην Πύλο - Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 16:12 Το BBC μεταδίδει πλάνα από το σημείο των ερευνών στην Πύλο - Δείτε βίντεο
Όσα κατέγραψε η κάμερα επιβάτη στο κρουαζιερόπλοιο Celebrity Beyond - Σκάφη αλλά και ελικόπτερο συμμετέχουν στις έρευνες

 

Πλάνα από την περιοχή όπου γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για δεκάδες ανθρώπους φέρνει για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας το BBC. Σε αυτά εικονίζονται οι δραματικές προσπάθειες ώστε να εντοπιστούν αγνοούμενοι μετανάστες μετά το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο.

Τα πλάνα τραβήχτηκαν από επιβάτη στο κρουαζιερόπλοιο Celebrity Beyond την περασμένη Τετάρτη και δείχνουν παραπλέοντα σκάφη αλλά και ελικόπτερο να συμμετέχουν στις έρευνες για τους αγνοούμενους ανοιχτά της Πύλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση