Παραιτείται ο Αλέξης Τσίπρας - Live οι δηλώσεις του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 12:51 Παραιτείται ο Αλέξης Τσίπρας - Live οι δηλώσεις του

Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει έκτακτες δηλώσεις από το Ζάππειο για το μέλλον του και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος.

Δείτε live:

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε στους συντρόφους του ότι υποβάλλει την παραίτησή του από την ηγεσία του κόμματος προκειμένου προχωρήσουν οι διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου.

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε λίγο μετά τις 11.30 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να παραστεί στην συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου και να ανακοινώσει στα μέλη του κόμματός του τις προθέσεις του. 

Επίσης, είχε γίνει γνωστό ότι θα έκανε δηλώσεις στο Ζάππειο στις 12.30. Λίγο πριν τη μια το μεσημέρι όμως πληροφορίες ανέφεραν ότι ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι παραιτείται.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση