Πανελλαδικές 2023: Πατέρας και γιος έδωσαν μαζί εξετάσεις και αρίστευσαν - Περνούν στην ίδια σχολή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 16:41 Πανελλαδικές 2023: Πατέρας και γιος έδωσαν μαζί εξετάσεις και αρίστευσαν - Περνούν στην ίδια σχολή

Πανευτυχείς δηλώνουν πατέρας και γιος για τη διπλή επιτυχία - Πατέρας και γιος έδωσαν μαζί Πανελλαδικές, αρίστευσαν στα αποτελέσματα και πλέον με τα μόρια που πιάνουν, αναμένονται να εισαχθούν στην ίδια σχολή που και οι δύο ονειρεύονται: την πληροφορική.

Ο λόγος για τον Γιώργο Λευκόπουλο και τον γιο του Μιλτιάδη, απόφοιτοι του 2ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας, που θα κάτσουν στα ίδια φοιτητικά θρανία.

Ο πατέρας, Γιώργος Λευκόπουλος, δήλωσε στο e-ptolemeos.gr, ότι είναι πανευτυχής για την επιτυχία του ίδιου και του γιου του Μιλτιάδη.

Στόχος και των δύο είναι η Πληροφορική, με τις βαθμολογίες τους να εξασφαλίζουν και με το παραπάνω την είσοδό τους στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ήταν συμμαθητές στη Β’ Λυκείου

Ο πατέρας πέτυχε 19.280 μόρια για το ΑΠΘ και ο γιος 18.320 μόρια. Μάλιστα πατέρας και γιός ήταν συμμαθητές στην ίδια τάξη στη Β΄ Λυκείου του 2ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας, ενώ στη Γ΄ Λυκείου ακολούθησαν διαφορετικούς τομείς, για αυτό και ήταν σε διαφορετικές τάξεις.

Ο 46χρονος Γιώργος Λευκόπουλος, προκειμένου να δώσει πανελλαδικές χρειάστηκε να κάνει δύο χρόνια στα θρανία, καθώς ήταν απόφοιτος πολυκλαδικού λυκείου. Ωστόσο, ο ίδιος αναφέρει ότι δεν υπήρξε πρόβλημα, καθώς έχει έφεση και αγάπη στην πληροφορική, αντικείμενο στο οποίο εργάζεται.

Η όλη εμπειρία για πατέρα και γιο να είναι υποψήφιοι την ίδια χρονιά ήταν για τον ίδιο ενδιαφέρουσα, όπως λέει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γιος Μιλτιάδης Λευκόπουλος είναι πυγμάχος με διακρίσεις, ενώ έχει διακριθεί σε πληροφορική, προγραμματισμό και ρομποτική, συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς.

Βάζουν πλώρη για την Πληροφορική στο ΑΠΘ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση