«Αλίκη είναι μόνο μία» - Η Φίνος Φιλμ θυμάται την Αλίκη Βουγιουκλάκη ανήμερα των γενεθλίων της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 17:55 «Αλίκη είναι μόνο μία» - Η Φίνος Φιλμ θυμάται την Αλίκη Βουγιουκλάκη ανήμερα των γενεθλίων της

Η Φίνος Φιλμ θυμάται την Αλίκη Βουγιουκλάκη ανήμερα των γενεθλίων της. «Αλίκη είναι μόνο μία»!

Με ένα βίντεο από στιγμές της Αλίκης Βουγιουκλάκη στις ταινίες, η Φίνος Φιλμ θυμάται την εθνική σταρ, καθώς σήμερα (20.7.2023) είναι τα γενέθλιά της.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη γεννήθηκε σαν σήμερα το 1934 και έφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουλίου του 1996, αφήνοντας πίσω της μια τεράστια παρακαταθήκη και με τον κόσμο να τη θυμάται μέχρι σήμερα ως τον απόλυτο θρύλο του ελληνικού κινηματογράφου.

«Δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος φεύγει και τελειώνει. Πιστεύω πως κάποτε επανέρχεται, ζει, δημιουργεί, ανανεώνεται μέσα από ένα αιώνιο παιχνίδι της ζωής και του θανάτου. Αλίκη (1934 – 1996)», γράφει η Φίνος Φιλμ στη λεζάντα του βίντεο, παραθέτοντας μια φράση της αγαπημένης και θρυλικής ηθοποιού.

Δείτε το βίντεο:

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση