Κρήτη: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με το τεμαχισμένο πτώμα που βρέθηκε στα σκουπίδια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 19:25 Κρήτη: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με το τεμαχισμένο πτώμα που βρέθηκε στα σκουπίδια

Ο δράστης φέρεται τη Δευτέρα 17 Ιουλίου να σκότωσε τον άνδρα, να τεμάχισε τη σορό του, να την έβαλε σε σακούλες σκουπιδιών και να τις απέρριψε σταδιακά σε κάδους συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του άνδρα τα μέλη του οποίου είχαν βρεθεί σε σακούλες στο εργοστάσιο ανακύκλωσης της ΔΕΔΙΣΑ στα Χανιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., τα μέλη ανήκουν σε έναν Πακιστανό, ενώ, πίσω από τη δολοφονία του κρύβεται ένας επίσης Πακιστανός ο οποίος ήταν συγκάτοικός του και αναζητείται. Ο δράστης φέρεται τη Δευτέρα 17 Ιουλίου να σκότωσε τον άνδρα, να τεμάχισε τη σορό του, να την έβαλε σε σακούλες σκουπιδιών και να τις απέρριψε σταδιακά σε κάδους συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

Η Αστυνομία κατόρθωσε να ταυτοποιήσει τον νεκρό παρά τα ελλιπή στοιχεία και την κακή κατάσταση που βρέθηκε το πτώμα. Όπως είχε μεταδώσει τις προηγούμενες ημέρες το neakriti, μέσα σε μια από τις σακούλες, υπήρχε και κάποια απόδειξη ταμειακής μηχανής και κάποιου είδους σπρέι. Αυτά οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι η δολοφονία και ο τεμαχισμός δεν είχε γίνει στα Χανιά όπου βρέθηκε το κεφάλι στο εργοστάσιο ανακύκλωσης αλλά στο Ρέθυμνο.

Κάπως έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να φθάνουν τελικά στη λύση του μυστηρίου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

 

Εξιχνιάστηκε, σήμερα (04.08.2023) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, υπόθεση ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε σε βάρος αλλοδαπού, στο Ρέθυμνο.

Ειδικότερα, την 18.07.2023, εντοπίστηκαν μέλη-τμήματα ανθρώπινου σώματος, σε εσωτερικές εγκαταστάσεις του Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α).

Στο πλαίσιο της μεθοδικής και εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας και της εμπεριστατωμένης προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι, στην ανθρωποκτονία του αλλοδαπού εμπλέκετε έτερος αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο ανωτέρω δράστης την 17.07.2023 πρωινές ώρες τραυμάτισε θανάσιμα τον αλλοδαπό, στην συνέχεια αφού τον τεμάχισε έβαλε την σορό του σε σακούλες απορριμμάτων τις οποίες απέρριψε σταδιακά σε κάδους συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση