Κρήτη: Οικογένεια φροντίζει παράλυτο τράγο και ζητάει βοήθεια – ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 10:23 Κρήτη: Οικογένεια φροντίζει παράλυτο τράγο και ζητάει βοήθεια – ΦΩΤΟ

Έκκληση σε οποιονδήποτε μπορεί να βοηθήσει με κάθε τρόπο, κάνουν φιλόζωοι από τα Χανιά, στην Κρήτη, οι οποίοι φροντίζουν έναν τράγο που βρέθηκε με σπασμένη σπονδυλική στήλη.

Η οικογένεια, προσπαθεί να ανακουφίσει τον πόνο του άτυχου ζώου και τον φιλοξενεί στο σπίτι της. Αν και γνωρίζει πως θα μείνει παράλυτο, προσπαθούν να ενημερώσουν και να ενημερωθούν, προκειμένου να μην συνεχίσει να υποφέρει.

Σε ανάρτηση που έκαναν, αναφέρουν: «Γυρίσαμε απ’ τα Χανιά κ το κτηνιατρείο της κ. Σαριδάκη η οποία τον δέχτηκε κ αυτή είναι η ακτινογραφία του τραγούλη… Είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση του και μόνο σε χέρια έμπειρα κ δυνατά θα μπορεί να ζήσει αξιοπρεπώς χωρίς να κάνει αλλά προβλήματα λόγω της ξαπλωτής στάσης στην οποία βρίσκεται… Στα γόνατα του έχουμε φτιάξει επιγονατίδες από γάζα για να μην κάνει πληγές μια κ στηρίζεται σ’ αυτά κ τον βάλαμε πάνω σε μαξιλάρα αφράτη για να είναι πιο μαλακά ακόμα… Έχει κ κάποιες κατακλύσεις αλλά ακόμα δεν είναι σοβαρές… Όποιος έχει κάποια ιδέα για κάποια φάρμα ή ομάδα ανθρώπων που έχουν την ικανότητα, τη δυνατότητα κ το χώρο ώστε να ζήσει όσο καλύτερα γίνεται αυτό το δύσμοιρο ζωντανό ας γράψει στα σχόλια… Η άλλη λύση είναι η ευθανασία…. Τρώει ο καημένος όμως με όρεξη κ προσπαθεί όσο μπορεί κ αυτός.. Κρίμα είναι να μη βρεθεί κάποιος και να υποφέρει…»

παράλυτος τράγος Κρήτη

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση