Ατζαμής χορευτής στη Νάξο ήθελε να κάνει θεαματική φιγούρα και εκσφενδόνισε το βιολί του οργανοπαίκτη (BINTEO)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 10:50 Ατζαμής χορευτής στη Νάξο ήθελε να κάνει θεαματική φιγούρα και εκσφενδόνισε το βιολί του οργανοπαίκτη (BINTEO)

Χορευτής σε πανηγύρι στη Νάξο με μια μόνο φιγούρα κατάφερε να «εξαφανίσει» το βιολί του οργανοπαίχτη.

Τα πανηγύρια δίνουν και παίρνουν στην Ελλάδα και το φετινό καλοκαίρι και ειδικότερα στα νησιά, όπου κάτοικοι και τουρίστες ξεφαντώνουν μέχρι το πρωί υπό τους ήχους των παραδοσιακών οργάνων.

Το ίδιο συνέβη πρόσφατα και στη Νάξο. Εκεί που ένας χορευτής έγινε viral για λάθος λόγους αφού με μόνο μια του φιγούρα κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα όλων.

Πιο συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο του cyclades24,την ώρα του γλεντιού κι ενώ ο κόσμος χόρευε, κάποιος επιχείρησε να κάνει μια εντυπωσιακή τούμπα. H φιγούρα έγινε αλλά δεν πήγε πολύ καλά αφού εξαφάνισε το βιολί του οργανοπαίκτη…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση