«Τρελή» πορεία αυτοκινήτου στην Πάρο με πολλαπλές συγκρούσεις μέχρι τη τελική διάλυσή του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 09:40 «Τρελή» πορεία αυτοκινήτου στην Πάρο με πολλαπλές συγκρούσεις μέχρι τη τελική διάλυσή του

Ο οδηγός του οχήματος βγήκε από θαύμα χωρίς τραύματα, πολυτραυματίας ο συνοδηγός

Τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (16/8) στον δρόμο Παροικίας – Νάουσας στην Πάρο. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και ξεκίνησε μια τρελή και ανεξέλεγκτη πορεία.

Αρχικά χτύπησε σε στύλο της ΔΕΗ και κατόπιν σε οίκημα. Ακολούθως χτύπησε σε κολώνα του ΟΤΕ, προσέκρουσε σε τοιχία και σταμάτησε μετά από περίπου 200 μέτρα, πέφτοντας σε παρακείμενο κτήμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος βγήκε από θαύμα χωρίς τραύματα, ενώ ο συνοδηγός είναι πολυτραυματίας και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου και νοσηλεύεται.

* Βίντεο και φωτογραφία από την τοπική ιστοσελίδα parianostypos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση