Κόλαση φωτιάς στη Χασιά – Καίγονται σπίτια – Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 14:05 Κόλαση φωτιάς στη Χασιά – Καίγονται σπίτια – Δείτε εικόνες

Απελπιστική είναι αυτή την ώρα η κατάσταση με την φωτιά που ξέσπασε στη Φυλή στις 11.56 και πέρασε στη Χασιά. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι φλόγες έχουν ήδη φτάσει σε κατοικημένη περιοχή και καίγονται τα πρώτα σπίτια όπως θα δείτε στις εικόνες του newsit.gr. Την είδηση επιβεβαίωσε μιλώντας στο newsit.gr ο γ.γ. Δήμου Φυλής, Αργύρης Αργυρόπουλος.Όπως τόνισε, η φωτιά καίει περιμετρικά στο χωριο και καίει σπιτια που βρισκονται στα όρια του οικιστικού ιστού. Ο Δήμος, η Πυροσβεστική, η ΕΜΑΚ και η αστυνομία αναζητούν ανθρώπους μήπως υπάρχουν στις περιοχές αυτές να τους απομακρύνουν.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (22.08.23) εστάλη μήνυμα από 112 για εκκένωση προς τα Άνω Λιόσια.  «Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Εάν βρίσκεστε στη Φυλή απομακρυνθείτε προς Άνω Λιόσια. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών», αναφέρει το μήνυμα.

Η φωτιά προς στιγμήν περικύκλωσε τη Μονή Κλειστών και αναμένεται να γίνει μεταφορά των μοναχών από άνδρες της ΕΜΑΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στη Μονή βρίσκονται 50 άτομα. 

Στο σημείο μέχρι στιγμής επιχειρούν 26 πυροσβέστες με 13 οχήματα ενώ έχουν κινητοποιηθεί και εναέριες δυνάμεις.

Δείτε εικόνες 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση