Εκκενώνεται προληπτικά η Αμυγδαλέζα λόγω της πύρινης κόλασης στην Πάρνηθα - Στη Μαλακάσα μεταφέρονται οι μετανάστες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 12:44 Εκκενώνεται προληπτικά η Αμυγδαλέζα λόγω της πύρινης κόλασης στην Πάρνηθα - Στη Μαλακάσα μεταφέρονται οι μετανάστες

Εκκενώνεται προληπτικά το κέντρο κράτησης των μεταναστών στην Αμυγδαλέζα λόγω της φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πάρνηθα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 750 μετανάστες που φιλοξενούνται στο κέντρο κράτησης στην Αμυγδαλέζα, θα μεταφερθούν με λεωφορεία οι περισσότεροι εξ΄αυτών στη Μαλακάσα και οι υπόλοιποι στην Πέτρου Ράλλη, τη στιγμή που η φωτιά στην Πάρνηθα έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. 

Δραματικές ώρες εκτυλίσσονται στην Πάρνηθα, που έχει εγκλωβιστεί στη δίνη της πύρινης λαίλαπας! Λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τετάρτης (23.08.23) εστάλησαν απανωτά μηνύματα από το 112 μέσα σε μόλις λίγα λεπτά για εκκένωση τριών περιοχών: Αγίας Παρασκευής, Καποτά και Λεφάντω, ενώ σπίτια παραδίδονται στις φλόγες της τεράστιας φωτιάς, που ολοένα και φουντώνει λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων, που δεν λένε να κοπάσουν.

Η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων στην περιοχή είναι τιτάνια, με τους θυελλώδεις ανέμους να δυσκολεύουν το έργο κατάσβεσης, δυναμώνοντας τις φλόγες, που περικυκλώνουν ολόκληρους οικισμούς. 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση