Λιποθύμησε στην ουρά για ταυτότητα: Αρνήθηκε να μπει στο ΕΚΑΒ για να μην χάσει την θέση της!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 15:07 Λιποθύμησε στην ουρά για ταυτότητα: Αρνήθηκε να μπει στο ΕΚΑΒ για να μην χάσει την θέση της!

Ουρές στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. Κοιμήθηκαν στο αμάξι για να πιάσουν από νωρίς… θέση.

Το αδιαχώρητο καταγράφεται τα τελευταία 24ωρα και στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου καθώς δεκάδες πολίτες πηγαίνουν καθημερινά για να προλάβουν να βγάλουν ταυτότητα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το cretapost, σήμερα μία γυναίκα την ώρα που περίμενε στην ουρά έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε μπροστά στα έντρομα μάτια των υπολοίπων.

Οι αστυνομικοί την έβαλαν σε ένα σκιερό μέρος και ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες αφού πήγαν στο σημείο την έβαλαν μέσα στο ασθενοφόρο και της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες.

Η γυναίκα αφού συνήλθε πλήρως αρνήθηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να ξαναπιάσει θέση στην ουρά για να βγάλει την ταυτότητά της.

Ουρές στο Αστυνομικό Μέγαρο – Κοιμήθηκαν στα αυτοκίνητά τους για να προλάβουν

Ουρές σχηματίστηκαν και σήμερα έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο από πολίτες που επιθυμούν να βγάλουν ταυτότητα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, καθημερινά μπορούν να εξυπηρετηθούν 50 περίπου πολίτες με αποτέλεσμα αρκετοί να πηγαίνουν από το βράδυ στο Μέγαρο και να κοιμούνται στο αμάξι για να ξυπνήσουν πρωί – πρωί και να πάρουν θέση ώστε να προλάβουν να βγάλουν την ταυτότητα.

«Όχι στις ταυτότητες» φωνάζουν στα συλλαλητήρια

Δύο συλλαλητήρια έχουν γίνει μέχρι στιγμής στην Κρήτη από ομάδες ανθρώπων που αντιδρούν έντονα στις νέες ταυτότητες.

Η αρχή έγινε από το Ρέθυμνο ενώ στη συνέχεια οργανώθηκε και μία στο Ηράκλειο.

Οι πολίτες φώναζαν συνθήματα κατά των νέων ταυτοτήτων καθώς – όπως υποστηρίζουν – θα περιέχουν τσιπάκια ενώ δίνουν οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουν για να βγάλουν τώρα ταυτότητα.

Κατέκρινε τις αντιδράσεις ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος, όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, απέρριψε και κατέκρινε τις αντιδράσεις και τις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας που έχουν οργανωθεί στην Κρήτη σχετικά με τις νέες ταυτότητες σε ψηφιακή μορφή.

Σε λόγο που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια του Εσπερινού για την εορτή του Αγίου Τίτου, εξέφρασε την αντίθεσή του απέναντι στις προαναφερθείσες εκδηλώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση