Εξαφάνιση 18χρονης στις Σέρρες: "Μας είπαν ότι μπήκε σε ταξί με έναν άνδρα" - Έκκληση από τη μητέρα της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 10:31 Εξαφάνιση 18χρονης στις Σέρρες: "Μας είπαν ότι μπήκε σε ταξί με έναν άνδρα" - Έκκληση από τη μητέρα της

Στιγμές αγωνίας για τη μητέρα της 18χρονης, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται για τέταρτη μέρα. "Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση".

Πολύ δύσκολες ώρες για την οικογένεια της 18χρονης Παλάζη Πετρούλας η οποία εξαφανίστηκε στις 29/8 από το χωριό Χρυσοχώραφα των Σερρών και έκτοτε τα ίχνη της αγνοούνται.

Η μητέρα της αγνοούμενης μίλησε στην εκπομπή "Επιλογές", λέγοντας ότι η κόρη της ταξίδεψε από τις Σέρρες στη Θεσσαλονίκη με ένα ταξί, ενώ όπως είπε, μαζί της ήταν και ένας άντρας.

Μάλιστα σημείωσε πως οι κάμερες κατέγραψαν τη νεαρή κοπέλα να μπαίνει στο ταξί από την πλατεία του χωριού στα Χρυσοχώραφα μαζί με ένα άνδρα και πήγαν στα ΚΤΕΛ Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη.

Η ίδια δήλωσε άγνοια για τις προθέσεις της κόρης της, εξομολογήθηκε πως "είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση" και έκανε έκκληση ώστε όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί της.

Η Παλάζη Πετρούλα έχει ύψος 1.72 μ., έχει βάρος 68 κιλά, μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε άσπρη κοντομάνικη μπλούζα, γκρι σορτσάκι, μαύρες παντόφλες και φορούσε μαύρο τσαντάκι μέσης κατά την εξαφάνισή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση