Blue Horizon: Διαμαρτυρία στο λιμάνι του Ηρακλείου για τη δολοφονία του 36χρονου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 21:19 Blue Horizon: Διαμαρτυρία στο λιμάνι του Ηρακλείου για τη δολοφονία του 36χρονου

«Ο Αντώνης είναι ένας από εμάς» φώναζαν οι διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στο λιμάνι του Ηρακλείου, για να διαμαρτυρηθούν για το θάνατο του 36χρονου που προσπάθησε να προλάβει το πλοίο και το πλήρωσε με τη ζωή του.

Όπως βλέπετε στα βίντεο του creta24 οι συγκεντρωμένοι φώναζα συνθήματα έξω από το «Blue Horizon» το πλοίο στο οποίο δεν κατάφερε να επιβιβαστεί ο άτυχος άνδρας.

Κατά τη διαμαρτυρία, οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα, καθώς ο κόσμος επιβιβαζόταν στο Blue Horizon. Μάλιστα, μετά από λίγο, σηκώθηκε ο καταπέλτης του πλοίου καθώς εκφράστηκαν φόβοι ότι η διαμαρτυρία θα μπορούσε να μεταφερθεί και μέσα στο πλοίο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση