Εκρήξεις σε κεμπαπτζίδικα ίδιας αλυσίδας τα ξημερώματα σε Μαρούσι και Νέα Ιωνία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 11:01 Εκρήξεις σε κεμπαπτζίδικα ίδιας αλυσίδας τα ξημερώματα σε Μαρούσι και Νέα Ιωνία

Εκρήξεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα σε κεμπαπτζίδικα της ίδιας αλυσίδας στο Μαρούσι και στη Νέα Ιωνία, καθώς άγνωστοι επιτέθηκαν στα μαγαζιά με εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (9.9.2023) στο κεμπαπτζίδικο στο Μαρούσι, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αιγαίου και Βύρωνος και έσπασε η τζαμαρία ενώ προκλήθηκαν και ζημιές στα τραπέζια και τις καρέκλες.

Λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στις 4:55 τα ξημερώματα σημειώθηκε και η δεύτερη έκρηξη σε κεμπαπτζίδικο της ίδιας αλυσίδας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 146 στη Νέα Ιωνία, από την οποία προκλήθηκαν ζημιές στα τραπέζια και τις καρέκλες.

Μετά από έρευνα, η ΕΛ.ΑΣ. βρήκε υπολείμματα από μπουκάλια και κροτίδες στα δύο κεμπαπτζίδικα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τους εκρηκτικούς μηχανισμούς που άφησαν οι άγνωστοι δράστες στα μαγαζιά.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση