Κασσελάκης: Δεν θα ζητήσω από κανέναν να παραιτηθεί από βουλευτής Επικρατείας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 16:48 Κασσελάκης: Δεν θα ζητήσω από κανέναν να παραιτηθεί από βουλευτής Επικρατείας

Ο Στέφανος Κασσελάκης εάν εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να ζητήσει καμία παραίτηση από τους τρεις βουλευτές Επικρατείας του κόμματος, όπως επισημαίνουν κύκλοι του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, η Έλενα Ακρίτα και ο Όθων Ηλιόπουλος δήλωσαν ότι δεν προτίθενται να παραιτηθούν προκειμένου να μπει ο Στέφανος Κασσελάκης στη Βουλή.

«Ο Στέφανος δεν θέλει ούτε η Έλενα (Ακρίτα) ούτε ο ναύαρχος (Ευάγγελος Αποστολάκης) ούτε ο Όθωνας (Ηλιόπουλος) να παραιτηθούν. Αυτό που θα ζητήσει αν εκλεγεί από όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι να πηγαίνουν όλοι μαζί στην κοινωνία μαζί του», τόνιζαν από το περιβάλλον του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση