Δημοτικές εκλογές 2023: Συμφώνησαν σε τηλεοπτικό debate Μπακογιάννης - Δούκας πριν τη δεύτερη αναμέτρηση στην κάλπη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 13:57 Δημοτικές εκλογές 2023: Συμφώνησαν σε τηλεοπτικό debate Μπακογιάννης - Δούκας πριν τη δεύτερη αναμέτρηση στην κάλπη

Ραντεβού στο τηλεοπτικό αέρα δίνουν οι δύο «μονομάχοι» για το «τιμόνι» του Δήμου Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και Χάρης Δούκας, έχοντας συμφωνήσει στη διεξαγωγή ενός debate πριν την αναμέτρηση στις κάλπες, κατά τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών 2023.

Νωρίτερα τη Δευτέρα (09.10.23) τη διεξαγωγή debate με τον Χάρη Δούκα ζήτησε ο Κώστας Μπακογιάννης ενόψει της δεύτερης μάχης για τον Δήμο Αθηναίων, κατά τις επαναληπτικές εκλογές. 

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ» Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα να διοργανώσει η δημόσια τηλεόραση debate με τον επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ» Χάρη Δούκα ενόψει του δευτέρου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, την ερχόμενη Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Σε σχετική ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Μπακογιάννης επισημαίνει ότι ζήτησε οι κανόνες να μην είναι ασφυκτικοί, όπως στις εθνικές εκλογές.

«Είμαστε άλλωστε δύο μόνο και στην αυτοδιοίκηση έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε διαφωνώντας» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης στην ανάρτησή του. 

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση